Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


                  Clare Rhiannon Holt

                      ausztrál színésznő

A középiskolában színjátszást tanult, majd tanulmányait a felsőoktatásban akarta folytatni. A Sizzlers reklámkampányának köszönhetően ekkor kapta meg a H2O Sellőmesék Emma Gilbert szerepét. Claire nagyon boldog volt, amikor megkapta élete első szerepét, mert az általa megformált karakter a megfontolt, okos, engedelmes Emma, jelleme közel áll hozzá.

A színészet mellett fekete öves Thai-kwon-dóba, gyakran jár úszni, és még vízipólózik, zongorázik, gitározik és énekel is.

 

                               Adatok Claire-ről

születési név :  Claire Rhiannon Holt

becenév : Claire

születési idő : 1988.július.7.

születési hely : Brisbane, Quensland, Ausztrália

családi állapot : hajadon, nincs gyerek

névnap : október 29.

csillagjegy : Rák

szemszín : kék

hajszín : szőke

Claire Rhiannon Holt egy ausztráliai színésznő
legismertebb szerepe Emma Gilbert a H2O:Just Add Water c. sorozatban.

Claire Rhiannon Holt 1988-ban született Ausztráliában, Brisbane-ben. A H2O - Egy vízcsepp című sorozatából ismerhettük meg, de előtte már több reklámfilmben is szerepelt, mint például a Dreamworld, Sizzlers és a Queensland Lifesaving, tehát van gyakorlata a kamerák előtt. A sorozatban Emma karakterét játsza, a lányét, aki okos, engedelmes, megfontolt igazi jókislány. Claire a sorozatot otthagyta egy horrorfilm miatt. A Messengers 2: The Scarecrow-ban Lindsey Rollins-t alakítja.

Claire szabadidejében szeret úszni, vizilabdázni, teniszezni. Szereti a vizet, szóval igazán testhez álló szerepet kapott a H2O című sorozatban. Ha nem sportol akkor szívesen zongorázik, gitározik vagy énekel. Természetesen nagyon szeret a barátaival és a családjával lenni.

2005-ben befejezte középiskola tanulmányait a Stuartholme School-ban. Claire reméli, hogy majd szerez egyetemi diplomát is, de jelenleg nagyon lefoglalják a H2O forgatásai, ezért a diplomát kicsit halasztja még.

Saját ! Ellopni Tilos !