Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


                                                                        Szereplők

 • Emma Gilbert (Claire Holt): Ő az egyik sellőlány, aki meg tudja fagyasztani a vizet. Sokáig úszott, rengeteget edzett azért, hogy úszó lehessen, de a sellővé válás miatt fel kellett adnia a célját és kilépett az úszócsapatból. Okos és szép lány, de zárkózott, az idegenekkel szemben kissé rideg, de belül nagyon érzékeny is, könnyű megbántani. Néha makacs tud lenni, és nagyon ritkán parancsolgató. Rikkivel gyakran vitatkoznak. Gazdag családban él apjával, anyjával és öccsével, Eliot-tal. Az első évadban egy Byron nevű srác iránt érdeklődik, a második évadban pedig járni kezdenek Ash-el, bár eleinte távolságtartó vele szemben és tagadja, hogy tetszik neki. A második évad utolsó részében tudja meg, hogy Emma sellő.
 • Rikki Chadwick (Cariba Heine): Ő az egyik sellőlány, aki fel tudja forrósítani a vizet. Lobbanékony és makacs természetű, sosem aggódik feleslegesen. Kevés embert enged közel magához. Az apjával él egy szegény környéken, ez csak később derül ki. Eleinte utálja Zane-t, de később beleszeret, titokban járni kezdenek, majd szakítanak, de a második évadban újra egy pár lesznek. Zane még az első évadban megtudja a lányok titkát, majd a második évadban újra megtudja, de megígéri, hogy nem árulja el őket senkinek. Rikki apját Daniel Chadwick-nek hívják. Van egy Telma nevű motorja.
 • Cleo Sertori (Phoebe Tonkin): Ő az egyik sellőlány, aki mozgatni tudja a vizet. Nagyon nehezen tudta elfogadni, hogy sellő lett, sosem szerette a vizet. Cleo vitatkozik a legkevesebbet a lányokkal, általában ő békíti ki Emmát és Rikkit. Az első évadban egy kicsit még gyerekes, ő változik a legtöbbet a második évadban. Az első évadban az apjával, az anyjával és a húgával Kimmel él együtt, a második évadban az anyja elhagyta a családot. Az első évadban nagyon jó barátja Lewis-nak, aki már akkor is szerelmes volt belé, de csak az évad végén kezdenek el járni. A második évad elején szakítanak, de még utána is éreznek valamit egymás iránt, majd az évad végén újra egy párt alkotnak.
 • Lewis McCourtney:(Angus McLaren): Jó barátja a lányoknak, később Cleo barátja. Ő tudja meg elsőként a lányok titkát, és kutatni kezd a Mako sziget titka után, hogy kiderítse, miért változtak a lányok sellővé. Okos srác, de befolyásolható és félrevezethető, a lányok kicsit "baleknak" nézik, kivéve Cleot. A második évadban megismerkedik az új lánnyal, Charlotte-tal, aki az újja köré csavarja, ami nem tetszik a lányoknak. Féltik a titkukat, bár nem csak ez áll a háttérben. Igazából Lewis nem szerelmes Charlotte-ba, csak próbálja elfelejteni Cleot. Családjáról annyit tudunk meg, hogy négy bátyja van.
 • Zane Benett (Burgess Abernethy): Egy gazdag és nagyképű fiú, de tud kedves is lenni, ha megerőlteti magát. Az első évad vége felé megtetszik neki Rikki és titokban járnak egy ideig, majd szakítanak. Emma egy alkalommal kimentette egy elsüllyedt hajóból, azóta hitt egy "szörny" létezésében, amiről mindenki próbálta lebeszélni. Amikor megtudja, hogy a lányok sellők és rájön, hogy a tudtán kívül bajba sodorta őket, segít nekik, így megmenekülnek attól a tengerbiológustól, aki rájött a titkukra. A második évadban megismerkedik Rikki apjával és szembesül vele, hogy Rikki szegény családból származik, de bebizonyítja Rikki-nek, hogy ez nem állhat a szerelmük útjába és újra járni kezdenek. A sorozatban mégis ritkán mutatkoznak együtt.
 • Charlotte Watsford (Britanny Byrnes): A második évadtól szerepel. Kedves lánynak mutatja magát, de önző és gonosz is tud lenni, bármit megtesz, hogy elérje, amit akar. Miután Cleo szakít Lewis-szal, mindent bevet, hogy megszerezze magának. Miután ez sikerült állandóan féltékenykedik, ha Lewis Cleo-ékkal van. Majd rájön arra, hogy a lányok sellők, és megtudja, hogy a nagymamája Gracie is az volt. Rájön a barlang titkára és ő is sellővé változik, de ő megkapja mind a három erőt. Amikor Lewis-nak elege lesz Charlotte mesterkedéseiből (pl. többször is ellopja a telefonját), szakít Charlotte-tal. Charlotte ezt nem képes elfogadni, holdtöltekor a barlanghoz csalja a lányokat és el akarja venni tőlük a sellő erejüket, végül a lányok ellene fordítják, és ő veszti el azt.
 • Ash: A második évadban tűnik fel, mint lovasoktató (Elliot Gilbert-et beíratták a szülei, Emma pedik elkísérte). Itt találkozik először Ash Emmával. Ugyanebben az évadban egy kicsit később pedig a kávézóban fognak együtt dolgozni. Ash nagyon kedves és jóképű fiú, Emmának nagyon tetszik, de ezt még önmaga előtt is tagadja. Ash-nek nagyon tetszik, hogy Emma ilyen titokzatos és többször is próbálja randira hívni. Emma végül beismeri, hogy tetszik neki, de azt nem akarja elmondani neki, hogy sellő. A második évad végén végül is bevallja neki, és Ash ezt elfogadja.
 • Nate: Zane haverja, egy nagyképű srác, aki nagyon klassznak hiszi magát. Minden reggel eddz, karatézik és tud gitározni, valamint gyerekeket tanít focizni. Többször randira hívja Cleo-t, de ő mindig kikosarazza.
 • Kim Sertori: Cleo húga. Okos lány, de rosszindulatú. Szereti idegesíteni a nővérét, emiatt gyakran veszekednek. Amikor Cleo sellő lesz és megkéri Kimet, hogy mosogasson helyette, csak pénzért hajlandó megcsinálni. Rájön arra, hogy a lányok sellők, de elhitetik vele, hogy nem igaz. Jól kijön a szüleivel, a második évadban megfigyelhető nála, hogy hiányzik neki az anyja.
 • Elliot Gilbert: Emma öccse. Szereti a nővérét, kapcsolatuk sokkal jobb, mint Kimé és Cleo-é. Majdnem rájött a lányok titkára (Kim beavatta ötletébe), de őt is meggyőzik arról, hogy nem igaz. A második évadban randira hívja Kimet, de a lány csak kihasználja. Szeret focizni, tagja az iskolai focicsapatnak is.
 • Don Sertori: Cleo és Kim apja, aki az egyik legnevesebb halász a városban. Nagyon félti a lányait, főleg a fiúktól. Nem tudja elfogadni, hogy Cleo lassan felnő és gyakran gyerekként kezeli. Ráijeszt lányaira, amikor üzletkötés céljából meghívja vacsorára Mrs. Wattford-ot (Charlotte anyját), de Cleo-ék azt hiszik, hogy ő az új mostohaanya-jelölt. Miután felesége elhagyta több teher nehezedik a vállára, amivel nehezen boldogul.

Szerkesztette : A www.szuperh2oneked.eoldal.hu oldal szerkesztője

Ellopni TILOS !!!