Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az 1. és 2. évad forgatása közt kb. fél év telt el. Ez alatt az idő alatt a lányok nagyon megváltoztak több szempontból is(stílus, haj, ruhák...). Ez a változás szemmel látható.

                Cleo Serori-szerepében-Phoebe Tonkin

 Az 1. évadban még volt fru-fruja, és kislányosan nézett ki, továbbá szerényebb volt!

Emma, Cleo, Rikki - h2o-just-add-water  A 2. évadban eltűnt a kislányos fru-fruja, hátranövesztette. Szerintem így szebb lett!h2o pics   - h2o-just-add-water  Már nem hord kilátszó toppot, vagy 2-t egymáson. Más sminket is máshogy használ már nem gyakran festi narancssárgára a szemét sem.h2o-emma rikki cleo - h2o-just-add-water  Többször hordott hajpántot.

    Egy animáció róla         :          pegglhng3zwe9.gif

getitesrs0.gif A szerelme mindig Lewis maradt !

 

             Rikki Chadwick-szerepében-Cariba Heine

h2o pics   - h2o-just-add-water  Rikki (Cariba) az 1. évadban gyakran viselte kiengedve göndör fürtjeit. Visszafogott volt a sminke, ékszert sem hordott sokszor.

Volt, hogy befonta haját, neki is fru-fruja van, ami a 2. évadban is megmaradt! A 2. évadban gyakran volt copf-ban a haja, néha a fru-fruját is feltűrte. Itt már bátrabban sminkelte magát, bőr karkötőket és nyakláncokat hord.

               Emma Gilbert-szerepében-Claire Holt

emma-1.jpg image by stella_s_o_w Emma (Claire) oldalfru-frut viselt az 1. és a 2. évadban is. Szinte sosem sminkelte magát, ha igen akkor is csak szájfényt használt. Hosszú szőke haját nem vágatta le .                           a12.jpg h2o - just add water emma gilbert / claire holt image by Lil_Neko_Kikki

Sokszor volt összekötve.

h2o-emma rikki cleo - h2o-just-add-water A 2. évadban nem sok minden változott rajta. Itt kevesebbszer kötötte 1 copfba a haját.

 Néha kicsit kócos volt, de legtöbbször hajvasalóval egyenesítette haját .

.emmabocznazy8.png Stílusa (beleértve a fürdőruciját is) megváltozott. A 2. évadban már nem csak halásznadrágot láthattunk rajta.

 Sellőként az 1. évadban fagyasztani tudott, majd ereje megnőtt.

Saját ! Ellopni TILOS !