Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 Figyelem !

A bejegyzést eladom ! Ez azt jelenti, hogy egy másik HSM-es vagy h2o-s és HSM-es oldalnak. Ha érdekel, írj bejegyzést, természetesen nem pénzt kérek érte, hanem néhány h2o-s képet, vagy valami mást ! Írd meg az e-mail-ed, és az oldalad nevéd. Majd írok az e-mailodra ! (Az, hogy eladom, azt jelenti, hogy ezt nemsokára egy másik oldalon találjátok meg ! ÉRDEKŐDJ !


Ha HSM, akkor Zac Efron ! Sokaknak ez a név jut eszébe, ha a High School Musicalt megemlítjük .De tényleg Zac a neve a HSM Troy Bolton-jának, vagy ez csak a művészneve ? Hát... ez félig igaz, félig nem !

Ugyanis ez a teljes neve :

Zachary David Alexander Efron

Szóval a Zac név valójában a Zachary nevet takarja .

             A világsiker előtt...

Zac a Kalifornia állambeli San Luis Obispo városában született, de nagyon hamar szüleivel elköltöztek Arroyo Grande városába. Szülei egy erőműnél dolgoznak: apja mérnök-műszerész, anyja pedig titkárnő. Van egy testvére, Dylan. Zac vallását tekintve zsidó vallású, de ezt soha nem gyakorolta. Elmondása szerint az iskolában mindig (a magyar osztályzási-rendszerhez mérten) 4-es és 5-ös osztályzatokat kapott.
Zac apja adta a színészi ambíciókat, ugyanis 11 éves korában elkezdte őt biztatni a színészet felé. Először a gimnáziumi évek során került kapcsolatba a színészettel, ahol szerepet kapott a The Great American Melodrama and Vaudeville c. előadásban és ebben elsősorban szóló dalokat énekelt; e mellett játszott még a Gypsy, Peter Pan, Or The Boy Who Wouldn't Grow Up, Little Shop of Horrors, The Music Man filmekben is. Ezeket követően New-York-ba utazott, ahol elkezdte tanulni a színészetet.

Zac 2006-ban végzett az Arroyo Grande Gimnáziumban. Ezt követően felvételt nyert a Dél-Kaliforniai Egyetemre, de a filmes munkálatok miatt szinte be sem tud járni az előadásokra, de ezek ellenére néha-néha benéz az iskolába.
A Kalifornia állambeli Santa Maria városában 2001-ben sikeresen elvégzett egy szóló énekes tanfolyamot.

           2007-től napjainkig...

Október 24-én megjelent a mozikban a High School Musical 3-című filmje, ami rettentő nagy sikert hozott számára A film megelőzte a nagy sikerű Batman bevételének számát és többen látták mint a Mamma Mia-t. Az első héten már 45 millió dollár bevétele volt a filmnek.

Ellopni TILOS !

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.